Robotche

Какво е STEM?- Science – Technology – Engineering – Mathematics или Наука, Технология, Инженерство и Математика!

Всичко това събрано в един метод на обучение! Нов начин за изучаване на Света и усвояване на знания, който комбинира тези отделни дисциплини в практиката. Може би ще се запитате къде е мястото на Роботиката в STEM? С обучението по Роботика, децата имат възможност да приложат своите теоретични знания и да се убедят как могат да им служат реално и да направят връзката между отделните предмети! Така, Роботиката прави интересни науките като Математика, Технология и Инженерството. Свързва емоциите, стимулира творческото мислене, насърчава се професионалната ориентация, развива се логическото мислене. Правят се първите стъпки в инженерството и програмирането. Чрез играта се учим заедно. Децата прекарват забавно времето си, усвоявайки неусетно нови знания, навлизайки в света на науката и това ги вдъхновява и мотивира, научават се да работят в екип. Развиват умения и квалификации, които ще са им необходими в бъдещето.
Работата е свързана с лаптоп и робот, които ние осигуряваме за всяко дете, но вместо да седят с часове пред компютрите, играейки агресивни игри, с Роботиката те творят и се учат едновременно, като създават нещо полезно за тяхното развитие. Ние правим Роботиката достъпна, разбираема и интересна за децата.
Скоро предстоят открити демонстрации, не пропускайте новините и къде ще може да ни посетите, за да се запознаем. Имаме богат опит в организирането на различни курсове и обучения. Организираме малки групи за курсове по Роботика от 10 човека. Разполагаме с удобна и уютна атмосфера в сърцето на София. Нашите учители са висококвалифицирани, с богат опит в работата с деца. Обадете ни се за повече информация на: 02/444 35 65 или ни пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 Организират се от Сдружение „ДЕМО“ в партньорство със сертифициран по ISO 9001:2015 за качеството на провежданото обучение Център за професионално обучение „КОМПАС“, лиценз № 2018121446 от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

ДЕМО в социалните мрежи


ScialMedia


training

Go to top