Новини

Г-жа Илка Вълчева, управител на клон Видин на Сдружение „ДЕМО“, бе включена като официален член на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие на област Видин със заповед на областния управител от 06.12.2019 година.

Presentation8

 

В гр. Банско се проведе обучителен семинар  от 02 до 04 декември 2019 г. по проект „Противодействие на дискриминацията на пазара на труда“, изпълняван от Комисия за защита от дискриминация. В него, като представители на Сдружение "ДЕМО"  участваха  Ана Добрева и   Люси Николова. 

Участниците се запознаха с разработените от КЗД национални стандарти за недопускане на дискриминация на работното място, участваха в работни групи, дискусии и др. 

 New Phototastic Collage

 В гр. Русе се проведоха демонстрационни уроци  „РОБОТИКА ЗА НАЧИНАЩИ“ . Чрез блоково програмиране, бяха показани малка част от възможностите на робота-прототип /измерване на температура, интензитет на светлината, управление на светодиоди и т.н./. 

Стартиращите курсове на тема: „РОБОТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ“ са за обучаеми на възраст между 10 и 16 години.
Малки групи – до 10 обучаеми.

Осигурени са самостоятелен робот-прототип и лаптоп за всеки участник.

За записване и повече информация за гр. Русе:

е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

телефон: 0889 024052, 082 524052.

Ruse robotika 3

Организират се от Сдружение „ДЕМО“ в партньорство със сертифициран по ISO 9001:2015 за качеството на провежданото обучение Център за професионално обучение /ЦПО/ „КОМПАС“, лиценз № 2018121446 от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/, под наблюдението на инж. Антон Анчев.

 

ДЕМО в социалните мрежи


ScialMedia


training

Go to top